Fråga

fasta kostnader 50gb ?

  • 14 June 2022
  • 1 svar
  • 37 visningar

  • Frekvent användare
  • 13 svar

Har 50gb abonnemang och det var meningen 1/2 priset i fyra månader men nu ser det annorlunda ut? varför olika pris varje månad? som jag räknar endast månadsavgiften blir på den som inte är klar 8,41kr/dag eller 260,87kr per månad inte 160kr som det stod på hemsidan när jag öppnade abonnemanget efter 4 månader borde det alltså vara ordinarie pris 320kr/månad eller hur?  verkar nån smyghöjning eller räntetrappa? är det spotpris som med aktier? bra och veta hur ni tänkt? blilligt är det men byter nog snart för min nuvarande telefon har dålig täckning vet ej om det här abonnemanget passar i mitt område sämre kanske finns andra som har bättre täckning/mottagning och volte verkar lotteri.


1 svar

Användarnivå 2
Emblem +2

Hej @L.K,

Vi har inga dolda avgifter hos oss. Det är svårt att svara på vad som gäller i ditt fall, men det jag kan svara på är: t.ex. den första betalningen man gör så betalar man dubbelt (för dagarna i den första månaden som abonnemanget är aktivt, samt för den första hela månaden). Det kan göra att fakturan kan se till fundersam ut, men på grund av att vi har förskottsbetalning hos oss, så stämmer just den delen hur som helst!
Gällande VoLTE så kan du hitta vilka telefoner vi erbjuder det till än så länge här: vimla.se/volte

Dock, för att kunna dyka djupare i ditt abonnemang för att se vad din faktura betyder och vad som hänt, så behöver du kontakta vår support om det i det fallet! Vi kan dessvärre inte hjälpa till med det här via forumet tyvärr.

Du hittar supporten här:
Mail: hej@vimla.se
Chatt: vimla.se/chatt (vardagar mellan 12:30-16:30, sommaröppet).

Svara