✅ Besvarat

falska sms ang obetald faktura

  • 4 January 2021
  • 4 svar
  • 146 visningar

hej, fick inatt ett sms med Vimla som avsändare att jag inte betalat en faktura och kunde klicka på en länk för att göra det men också att fakturan skickats till min mail, vilket den inte gjort. Kollade mitt Vimla och fakturan är betald, en dag efter förfallodatum, men skickas sånt här verkligen ut då. nån mer som varit med om det?? 

icon

Bästa svar av Vimla_CM 4 January 2021, 13:08

Visa original

Detta ämne är stängt för kommentarer

4 svar

Har också fått ett sms inatt ang obetald faktura. Har kollat upp detta och fakturan är betald och Vimla har även bekräftat detta dagen efter betalningen gjordes?!

Användarnivå 6

Hej @Malin Sundström,

Jag beklagar att du har fått ett sånt SMS! Jag har kikat på ditt abonnemang och allt verkar vara i ordning så du kan bortse från detta SMS. Vi har en öppen tråd om detta fel som har uppstått som du kan följa medan vi löser det: 

 

Jag har samma problem om att det skickades ett sms som sa att jag har en obetald faktura. Så jag betalade den och de drog 100kr från mitt konto. Sedan säger ni att den var betald. Så nu har jag alltså betalat två gånger?

Användarnivå 6

Hej @Elian,

Alla dubbla betalningar som sker via Billogram återbetalas automatiskt, så länge att Billogram har dina rätta kontouppgifter, och OCR-numret du angav vid betalning matchar på båda betalningar. 

Om, av någon anledning, Billogram har inte dina fullständiga kontouppgifter skickar de en värdeavi till dig i posten. Jag beklagar verkligen att du betalade 2 gånger, men du kommer få dina pengar tillbaka inom kort. :slight_smile: