Faktura specificerad med moms

  • 17 September 2019
  • 5 svar
  • 105 visningar

Hej, har gått in via klarna men hittar bara den första betalningen jag gjorde där inga andra. Var hittar jag de andra betalda fakturorna.

Skulle också behöva se en faktura där moms framgår, hur kan jag göra det.

Mvh Jonas


5 svar

Användarnivå 5
Emblem +20

Hej @Jonas-Karlsson149

Du kan se vilken betalmetod du har kopplad via ditt vimla under fliken "betalningar". Där kan du även se tidigare månaders betalningar och beloppen. Efterosm du fram tills nu betalt via Klarna så betyder det att fakturaspecifikationer med moms är något som ej skickas ut av dem utan det är vi som kan se till så du får dessa till din mail.
Nu när du blir flyttad från klarna så kommer du kunna få moms direkt på fakturan från oss, om du väljer faktura som betalmetod. Har du istället kort sker fakturaspecifikations utskicket fortfarande av oss.


Vill du att jag skickar ut alla specifikationer för alla dina betalningar till din mail?

Jag kan även lägga in så dessa skickas ut automatisk i fortsättningen om du önskar?

Mvh

Hej, Jag vill gärna vilja att du skickade en specifikation så jag såg momsen. Du behöver inte skicka alla, bara så jag ser ett exempel för en månad när jag betalar ordinarie pris. Mvh Jonas

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @Jonas-Karlsson149,

Då trillar den ner i din mailinkorg inom några minuter :)

Mvh Emil

Hej, jag har nyss börjat betala mitt abonnemang via mitt företag (kortbetalning).

Skulle ni kunna lägga in så att jag får mail med faktura så att jag har det till bokföringen. Första betalningen var nu Augusti. 

Går det att få årsvis?

 

 

 

 

 

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @Anton🐢,

Då har jag skickat ut augustibetalningen till dig och även lagt in så att du får kommande per automatik via e-post varje månad :)

Svara