Betala med Visa Electron

  • 1 september 2015
  • 5 svar
  • 17 visningar

Hej, 

jag har försökt mata in mitt "Visa Electron" kortnummer nu flera gånger men det godkänns inte, fastän både numret och formatet är korrekt (det kommer ett rött kryss bredvid fältet). Är det något fel på systemet?


5 svar

Användarnivå 4
Emblem +1

Hej @co996!

 

Du får inget felmeddelande (bortsett från krysset)? Har du betalat med kortet på nätet tidigare? Många banker kräver att man i internetbanken aktiverar kortet för köp/betalning på internet.

 

/Adnan

Användarnivå 6
Emblem +5

Får du rött kryss av att bara mata in så betyder det att kortet ej stöds eller har fel format. Just Electron/Maestro kort är lite krångliga överlag för internetköp så egentligen vore det bättre om du skaffade MasterCard eller Visa. Det finns flera gratis MasterCard du kan skaffa om du googlar så skulle rekommendera det ;)

 

Men annars kan du kontakta Vimla i chatten imorgon och se om det går att lösa. Inte säkert, men förhoppningsvis.

Ja, jag betalar ofta med mitt Electron-kort på internet eftersom det är det enda kort jag har och det här har aldrig hänt förut.

Användarnivå 4
Emblem +1

@co996 Märkligt! Kontakta Vimla-gänget i chatten så kan dom förhoppninsvis hjälpa dig. Chatten hittar du i nedre högra hörnet och är öppen vardagar mellan klockan 09.00 och 17.00. Fixar ni detta så skriv gärna här igen om vad som var problemet. Lycka till!

 

/Adnan

Pröva med ett högre belopp och längre tid när man skapar e-kort

Svara