Just nu! Alla abonnemang 20 kr

Under black something kostar alla våra abonnemang endast 20 kronor, typ samma som en korv med bröd. Sugen? Scrolla ner och välj hur många GB du vill ha. Alla för 20 spänn. Priset gäller i fyra månader, sen ordinarie pris.

begagnad-mobil-hos-vimla

  • Noll bindningstid
  • Fria samtal och mess
  • Spara surf
  • 5g i Telenors nät
  • Smidig nummerflytt

5g i Telenors nät

Vi använder 5g i Telenors grymma nät. På täckningskartan kan du kika på hur 5g-täckningen ser ut där du tänker använda ditt abonnemang. Kartan har tre olika nivåer för bastäckning, god täckning eller mycket god täckning för 2g-, 3g-, 4g- och 5g-nätet. Under kartan finns förklaringar på vad de olika nivåerna betyder för ditt abonnemang.

Ingen bindningstid

Noll bindningstid, 100% frihet!

Siffran noll är grym när det kommer till bindningstid. Det ger dig 100% frihet och inga begränsningar. Därför är alla våra barnabonnemang helt utan bindningstid. Du kan istället fokusera på det roliga, som att snacka fritt, fixa smaskiga tipsrabatter och surfa loss.

Surfa lugnt, surfen sparas!

När livet tar dig offline (det händer) behöver du inte oroa dig för att förlora surf. Hos oss sparar du din osurfade surf, för alltid! Det finns dessutom ingen gräns på hur mycket surf du kan spara. Så att du ska kunna surfa när det passar dig och aldrig förlora underbar tid online. Din surf – din grej!

Fria samtal

Snicksnacka? Fria samtal & mess!

Massor av samtal och mess till kompisarna? Nemas problemas! Hos Vimla är det alltid fritt fram att snicksnacka obegränsat, åtminstone enligt abonnemanget. Så när ditt barn ringer och messar kan du koppla av – allt ingår.

Superenkelt att flytta med mobilnumret!

Självklart kan du flytta med ditt barns nummer när du skaffar ett barnabonnemang hos oss. Vi vet att telefonnummer är betydelsefulla (och vem vill lära sig ett nytt om man inte måste?), och då ska det såklart följa med till oss. Att flytta med ett nummer är superenkelt och vår nummerguide visar dig hur det går till. Men ifall du är sugen på att dumpa numret och skaffa ett sprillans nytt så är det nemas problemas. Då kan du enkelt välja ett nytt nummer när du beställer ett barnabonnemang.

Bästa mobilabonnemanget

Fixa bästa surfen till ditt barn

1 GB – Minstingpaketet bland våra mobilabonnemang för barn som mest ringer, messar och surfar lagom.

8 GB – Superduper för den unga scrollaren som just har börjar utforska sociala medier och annat kul.

14 GB – Surfmängden där TikTok-och Youtube-streams får plats, men inte i oändlighet.

20 GB – Vardagssurfen för tonåringen som hänger en del online, men som föredrar en paus då och då.

35 GB – Vårt barnabonnemang för de som tycker att mobilen är king och där surfen går åt till en hel del streams och scroll.

75 GB – Passar kidsen som lever life online, och som kanske behöver en hotspot till plugget lite då och då.

Mobilabonnemang till ditt barn? Du står på abonnemanget!

Vi ser till att ditt barn kan surfa i toppklass, men när det kommer till abonnemanget är det du som förälder eller vårdnadshavare som tar täten. Därför ber vi om både ditt och ditt barns personnummer vid beställning, för att verifiera att barnet är under 18 år. Glöm inte att uppge den mail som du använder för att kunna göra ändringar i abonnemanget.

Vi säger upp ditt tidigare abonnemang! 

När du beställer ett barnabonnemang hos oss behöver du inte säga upp det tidigare abonnemanget. Vi fixar det åt dig så snart du är med oss. Smidigt, eller hur? Har du uppsägningstid hos den nuvarande operatören startar den när flytten sker, men abonnemanget gäller fram till sista datum. Därför kan det vara bra att dubbelkolla uppsägningstiden med ditt barns nuvarande operatör för att vara helt säker på vad som gäller.

Självklart kan du byta abonnemangsnivå

Våra barnabonnemang sträcker sig från 1 GB till 75 GB, så att ditt barn alltid kan surfa utifrån vad som passar bäst just nu, om det så är online-häng eller streams som gäller. Självklart kan du när som helst ändra ditt barns surfnivå direkt på Mitt Vimla eller i vår app. Surf ska både vara kul och enkelt.

Sveriges nöjdaste mobilkunder!

Hos oss surfar du som en boss, det vill säga mycket surf till lite pengar. Dessutom med grym täckning, support i världsklass och helt utan bindningstid. Vimla är på toppen av Svenskt Kvalitetsindex (SKI) – en titel vi är stolta över och vunnit både 2022 och 2023. Men det bästa av allt: våra Vimlare älskar sin surf och alla andra fördelar. Därför kommer vi alltid kämpa för att Sveriges nöjdaste mobilkunder ska vara just det, och fortsätta att göra livet online extra vimligt och prisvärt.

Jämför och hitta rätt!

Att välja ett abonnemang kan vara klurigt. Ibland tar man lite surf, och inser att man behövt mycket mer surf. Eller helt tvärtom. Därför har vi gjort det enkelt att jämföra, så att du ska hitta det bästa mobilabonnemang för ditt barn, oavsett om det handlar om täckning, smaskiga bonusar eller prisnivåer. Ta en titt på vår guide. 💚

Supersmidig och helt digital support

Förutom att du kan göra flera inställningar och ändringar på ditt barns abonnemang helt på egen hand, så har vi en support i toppklass som rycker in när du behöver hjälp. Vår support är helt digital och du slipper därför en långtråkig telefonkö när du vill få kontakt. Vid mindre brådskande ärenden kan du maila, och när det är brådskande kan du chatta vardagar 9-16.

Vimla med hela familjen?

Har ni redan ett familjeabonnemang? Tyvärr kan vi inte flytta över hela abonnemanget som det är, men inga problem! Du kan fortfarande surfa Vimla style tillsammans med nära och kära genom att flytta över varje nummer separat. Så länge varje nummer är kopplat till en unik e-postadress, kan du enkelt anpassa surfnivån och mycket mer i Mitt Vimla. Dessutom kan ni dela samma faktureringsadress om ni vill. Psst, glöm inte att tipsa varandra inom familjen och få vår tipsrabatt på 10 kronor för varje nytt abonnemang.

Second hand-mobil till superpris!

Förutom grym surf, så erbjuder vi en värld av prisvärda second hand-mobiler. Oavsett om det är ditt barns första mobil, eller om det är dags att byta ut trotjänaren som fått sig en törn (det händer oss alla), så har vi det du behöver till superpriser. Vi har teamat upp med Renewed, som är experter på återvunna mobiler, för att kunna erbjuda dig en begagnad telefon som är likvärdig med en sprillans ny. En perfekt second hand-mobil alltså. Välj mellan iPhone och Samsung som kan beställas med mobilabonnemanget – alltid med 12 månaders garanti.

Hero image

Din surf, din grej.