Fotbolls-VM i Ryssland

  • 21 February 2018
  • 6 svar
  • 8 visningar

Användarnivå 1

Hej,


Det kommer ju vara många som åker till Ryssland under juni-juli månad. Tänkte höra om det finns några planer på att fixa någon deal med någon operatör där så vi kan använda våra abonnemang med er där under resan utan att det kommer kosta allt för mycket?


/Robert


6 svar

Användarnivå 1

Då Vimla inte svarar så vill jag för er som ska till VM i Ryssland rekommendera en annan operatör som är flexibla och bryr sig. Halebop har så de bjuder på både data och samtal under VM. Kolla gärna in dem då de gjort detta efter förfrågningar av deras kunder.

Vart hittar du denna info? @Robert-Holmberg. Det är ett härligt initiativ och tänk att det trots allt är Telia som ligger bakom Halebop👍🏼👍🏼. Kommer inte att hända hos Vimla. Kan jag aldrig tänka mig😞😞. @Isabelle

Användarnivå 1

@Andyman Jag har inte Halebop själv dessvärre, jag fick reda på det i en grupp på facebook där en av våra fans till VM hade varit i en chatt där med just halebop. Fick bara se deras printscreen så det är allt jag har att lita på. Men det borde även visas på deras hemsida eller om man hör av sig till dem.

Chattade nyss med Halebop, det stämmer men det finns ingen information om det på deras hemsida. Det som verkar gälla är att man får betala 299kr för en vecka i Ryssland. För det får man...

Abonnemangskunder:

Fria samtal
Fria sms
1GB

Kontantkortskunder:

1000 samtal
1000 sms
1GB

Skulle nog bara skaffat ett gratis kontantkort på Halebops hemsida och sedan laddat på det med detta erbjudande. Tycker inte det verkar värt att byta bort Vimla för något sånt här erbjudande.

@Spotify Tycker ändå det är trevligt med sådana höra erbjudande . Hade garanterat tagit detta erbjudande😀😀

Användarnivå 5
Emblem +4

@Robert-Holmberg jag är ledsen att du inte fått svar på så lång tid! Vi har inga planer på att skapa ett abonnemang särskilt för Fotbolls-VM i Ryssland men det låter som att Halebop har något som passar dig alldeles utmärkt - jag hoppas att det funkar bra för dig!

Återigen - beklagar att du inte fått svar på så lång tid, det är inte okej, men jag hoppas att du får en grym resa!

Svara