Får ingen operatör utomlands

  • 15 August 2018
  • 5 svar
  • 6 visningar

hej! Jag aktiverade för utomlandssamtal för 48h sedan men har inte fått det och fungera än här i Kroatien. Har även testat starta o telefonen utan resultat. Hjälp


5 svar

@Pontus-Brundin

Hej Pontus!
Testa att gå in i inställningar i telefonen och låsa den till 3G, sedan välj en operatör manuellt. Funkar inte den första så testa nästa i listan tills du hittar en som fungerar, någon av dem ska få telefonen att hoppa igång :)

@Isabelle_vimla

Vad har hänt med den här tråden?

https://forumet.vimla.se/topic/2881/krotien/11

Tog mig en bra stund att hitta tråden, men den hade varit intressant läsning för Pontus då det är flera användare som rapporterat om problem i Kroatien i den tråden.

Användarnivå 6
Emblem +6

@Spotify Sitter på flygplatsen i Split och skriver detta har inga problem med och få nät. Anslutit till både Tele2 och Vip här.

@MikaelE

Det är massa användare som haft problem med just Kroatien, det tror jag inte är en slump. Skulle fortfarande vilja veta varför den tråden försvunnit då det fanns rätt bra information där.

Användarnivå 6
Emblem +6

@Spotify Tråden var raderad, jag har nu återställt den. Vi raderar inte trådar i forumet, endast om de skulle bryta mot forumets regler. Ser inget i tråden som skulle fått oss och radera, fram till 1,5 - 2 månader sedan kunde man som vanlig användare radera en tråd man startat. Den möjligheten ska nu vara borttagen. @Viktor_Vimla

Svara