Efter att 7 GB är förbrukade??

  • 27 June 2017
  • 8 svar
  • 3 visningar

Vad händer när jag förbrukat mina 7GB?

Börjar det ticka kostnad då?

Får man avisering?


8 svar

Användarnivå 6
Emblem +5

@Rolf du får ett sms där det framgår att du nu surfar vidare med långsam hastighet (0,1 Mbit helt gratis resten av månaden.

Vill du ha vanlig hastighet så kan du då köpa till extradata på mitt vimla då eller välja att uppgradera till ett större abonnemang på mitt vimla.

Ursäkta mig men Jag var nog lite otydlig.

Jag har gott om GB (sparat) men befinner mig i Norge och där kan jag ju inte använda mer än 7 GB utan extrakostnad eller hur?

Användarnivå 6
Emblem +5

@Rolf jaha! Det har jag tyvärr ingen koll på. Min gissning är dock att du kommer att få ett SMS där det framgår att surfen spärrats och att du kan köpa extra.

@Viktor kanske vet?
Jag har också 22 GB och befinner mig i Norge sex veckor i sommar, någon som vet vad som händer nu när jag börjar närma mig 7 GB?

Användarnivå 5
Emblem +4

Hej @Magdalena-Rundgren ! Du kommer få ett sms när du inte kan surfa längre, fram tills dess är det bara att köra på som vanligt 🙂

@Petter Men vad blir då valen. Är själv i Spanien och skulle vilja ha cirka 10 GB. Kan jag köpa till per gig eller uppgradera? Och om jag uppgraderar abonnemanget kan jag då göra det för en månad och sen gå tillbaka till mitt vanliga igen? // tack på förhand

Användarnivå 5
Emblem +4

@NiklasEriksson Du har fullständig info på vimla.se/eu - efter 7 GB är förbrukade behöver du köpa extradata styckvis och du kan upp- och nedgradera abonnemanget som du vill :)

@Petter Hej - fast jag har väl de abonnemang som ger flest antal GB per månad i utlandet så uppgradera lär väl ej hjälpa mig? Inget tycks ge mer än 7 GB. Jag skulle behöva 10gb utomlands denna månad - dvs 3gb mer. Förstår också att det tar stopp vid 7 GB och att jag får något sms då - men tror ni kanske missförstod min fråga - min fråga är hur mycket det kostar extra med 3 GB utöver de 7. an inte hitta den informationen. Behöver alltså veta det redan nu och inte när det tar slut så jag ska veta om jag behöver snåla in på surfningen eller ej.

Svara