Nummerflytt - omöjligt att få kontakt med Vimla

  • 16 January 2020
  • 8 svar
  • 9 visningar

Hej,

Försökt nå Vimla via 9 mail och ett meddelande på Fb. Får jag ingen kontakt nu vet jag inte vart jag ska vända mig. Det enda jag vill är att få hjälp med min nummerflytt där Tre släppt numret i måndags och det står på mitt personnummer så att man ska kunna ta över det. Vänligen kontakta mig och bekräfta flytten.

Med vänlig hälsning,

Indika Lacis


8 svar

Användarnivå 7

Hej @Anna-Indika-Josephine-Lacis,

Beklagar att du har väntat länge för ett svar. Jag ser i systemet att ditt första försök på att flytta ditt nummer till ditt Vimla abonnemang fick avslag eftersom numret var inte registrerat på ditt namn/personnumer.


Eftersom du har registrerat det nu hos Tre och de har bekräftat att det inte är låst för flytt kan jag begära ett nytt försök på din nummerflytt för 2020-01-21, då det tar 4 arbetsdagar.


Du kommer att få bekräftelse till din mailadress om det gick igenom eller ej. Hör av dig om du får avslag på det igen så kan jag hjälpa vidare!

Hej Felix,


varför kan ni inte nummerflytta idag? Varför vänta till på tisdag? Fullmakten har sedan länge varit klar och i måndags var det ok att ta över numret för er som ska stå på mig

Användarnivå 7

Hej @Anna-Indika-Josephine-Lacis,

Alla nummerflyttar i Sverige hanteras av SNPAC - Sveriges nummerväxel och det är de som sätter tid på hur länge det tar att flytta ett nummer. Det enda vi gör är att begära flytten av ditt nummer från din tidigare operatör till oss.

Jag har kikat i systemet dock kan inte hitta en signerad fullmakt under ditt namn / mailadress. När signerade du fullmakten?

Hej,

Förstår också att det tar tid men lät som flytten skulle ske på tisdag men du kanske menade att flytten bör vara gjord då.

Jag har pratat med Tre och mitt nummer som ska flyttas är reserverat i mitt personnummer. Du behöver inte se fullmakten för att flytta numret utan det är redo att flyttas när ni ber om det, sen förstår jag att det tar några dagar

hej igen,

Flytten kan ske from den 22/1 skrev de nu, kan du bekräfta att ni försöker flytta det då? Dvs på onsdag?

Med vänlig hälsning,

Indik

Användarnivå 7

Hej igen @Anna-Indika-Josephine-Lacis,

Har begärt att nummerflytten sker på 2020-01-22. Du kommer att få bekräftelse inom kort till din mailadress om det godkändes eller ej.

Hej,

Vill be er att testa göra min nummerflytt idag enligt ök. Räknar med återkoppling idag!

Med vänlig hälsning,

Indik

Användarnivå 7

Hej igen @Anna-Indika-Josephine-Lacis,

Har kikat på ditt abonnemang och ser att du hade schemalagd nummerflytt för imorgon dock det nekades igen av SNPAC. Jag kan begära ett nytt försök för 2020-01-27 då det är den tidigaste möjlig dag nu.

Vi har tyvärr inte mer kontroll på nummeflyttar än dess, utan det är SNPAC som bestämmer om de ska genomföras eller ej. Om du får avslag igen kommer du få ett mail. Jag ber dig dock att kontakta mig så fort du får det.

Svara