Swish

  • 28 February 2019
  • 2 svar
  • 96 visningar

Kan ni gö så att man kan betala me swish? snabbt och enkelt. Skulle verkligen uppskattas!


2 svar

Användarnivå 6
Emblem +6

@Emmanuel-Niyonsengo Om du är överflyttat till vimlas nya betalleverantör billogram då kan du betala med hjälp av swish.

https://support.vimla.se/articles/article/betala-e...


Mer info om bytet till ny betalleverantör: https://support.vimla.se/articles/article/ny-betal...

More Swish-knapp to the people.:grinning:

 

Ja Emmanuel det här har jag också föreslagit, i nästan två år nu.

Det som föranledde detta och fick en att komma fram till det här är att jag under två års tid har haft oturen att vara drabbad av ett fel någonstans mellan Handelsbanken och Vimla, ett fel som aldrig haft sin lösning under denna tid.

Att integrera en swishknapp på “Mitt vimla” skulle underlätta så otroligt mycket för så många människor, inte minst för Vimla självt. Som det är nu får vi stå i kö någon timme innan vi får komma fram och gå igenom samma procedur som de senaste 24 månaderna, och det är att “Uppdatera kort”, “prova billogram”, “nej då kan vi inte göra något mer”.

Sedan studsar ärendet mellan Handelsbanken som pekar på Vimla och vice versa. :repeat:

Och vi landar ju alltid i samma slutsats att man manuellt då får swisha till ett nummer man får, det kollas av mot listan, sedan frid och fröjd 30 dagar till.

Då börjar det om, alltid. Varje månad är det så.:repeat:

Så har det sett ut för några av oss i ett par år nu.

Jag menar, swishknappen skulle ju inte bara förenkla för oss att kunna betala.

Kötiderna till och arbetsbelastningen för medarbetarna gissar jag på skulle kunna kortas avsevärt på det här sättet. 

Säkerheten att man verkligen betalar är ju aldrig i riskzonen heller då man lätt kan integrera ett stopp av tjänsten vid underlåtenhet att swisha.

Men skulle enkelt kunna få bort all typ av mänsklig inblandning och av situationen påtvingade krav på kontakttagande och interaktion för kunna genomföra betalning och därmed att hålla tjänsten rullande.:star2:

Var Vimla ligger i den här frågan nu är fortfarande ett litet mysterium, men idag den 3/9-2020 har någon sagt att idén i alla fall varit uppe för diskussion, men så mycket mer vet man inte. Om Vimla läser här, får man gärna diskutera saken/ informera oss hur landet ligger.

 

/P. Wikström

Svara