Påminnelser som inte skickats, nu straffavgifter. Fy fan!

  • 26 August 2019
  • 1 svar
  • 14 visningar

Jag har abbonemang för mig och ena sonen. Jag har i helgen fått mail om att jag fått 3 påminnelser på båda abbonemangen. Jag fattar ingenting. Jag har inte fått varken påminnelse 1 eller 2. Mailet som kom lös med röd text att detta va tredje påminnelsen! Vad sysslar ni med? Straffavgift på 60kr/faktura... Jag betalade dem illa kvickt och tänkte att detta va konstigt att jag missat betala. Kikade igenom de mail jag har fått och fanns inga påminnelser där. Jag har heller inte fått några påminnelser via sms eller dylikt. Vad som skickas till sonens telefon har jag såklart ingen susning om då hans abbonemang är spärrat för inkommande nr som han inte har inlagt som kontakt.


Varför kan ni inte ha e-faktura så det är enklare att hålla koll på fakturorna? Email är nästan utdött, Autogiro vill jag inte ha då jag vill ha koll på hur mycket jag betalar, då de har blivit fel förut... vill därför inte att de ska dras automatiskt från mitt betalkort heller. Detta är fruktansvärt irriterade och jag överväger att byta till annan mobiloperatör. Nog surt att jag får betala straffavgift på sista påminnelserna som jag inte visste va obetalda, jag kan heller inte ändra betalsätt i appen, den rutan existerar inte enligt infon hur man ska göra.

Väldigt missnöjd!!!!!


1 svar

Användarnivå 6
Emblem +54

@Mariette-Hälldahl

Hej, jag besvarade dig här innan jag såg detta inlägg så jag låser din nystartade tråd. https://forumet.vimla.se/topic/4193/var-kommmer-mina-sms-och-mail-f%C3%B6r-p%C3%A5minnelse/16

Jättetråkigt att du känner dig missnöjd med att du fått påminnelseavgift! Kom in till oss i chatten eller maila hej@vimla.se och pinga mig sedan så ska jag se över ditt ärende.

Mvh Emil
Svara