Någon som vet vart jag hittar min faktura?

  • 3 June 2017
  • 3 svar
  • 60 visningar

Någon som vet vart jag kan hitta min faktura någonstans? Hade valts e-post faktura som default, har nu ändrat till kortbetalning men det står att fakturan måste betalas oavsett om jag ändrat betalningssätt nu eftersom fakturan redan skapats. Men jag hittar den inte någonstans.

Betalningsdag: 2017-06-01 står det under fliken betalningar, har inte fått någon faktura på min e-post. Loggade in på klarna för att se om den låg där men det gjorde den inte heller.

Kontaktat supporten men det är ju stängt på helger.


3 svar

Användarnivå 2

Jag tror inte att du kan få någon faktura, om du betalar med kort. Jag har betalt med kort det år jag varit kund hos Vimla, men har aldrig fått någon faktura. Har haft en dialog med supporten, har medverkat i en tråd om detta, men ingen lösning har kommit. Om jag inte minns fel, kan man få en faktura efter begäran hos Vimla Support, men det är ju knöligt att behöva göra detta varje månad.

Det har skrivits en del om en kommande, ny betalningspartner (än Klarna, som inte verkar vara favorit hos så många...). Med ny partner kan vi ju hoppas att fakturan skickas, oberoende av betalsätt.

Bara att sitta ner och vänta.....

Det hade valts faktura via e-post för den första månaden. Jag hade alltså inte valt att betala med kort den första betalningen.

Jag visste inte det och valde nu bort det men eftersom det redan gått ut en faktura så måste jag betala den, enligt vimla själva (Läste det någonstans men nu hittar jag inte det). Det står iallafall på Juni månad att betalningen pågår och nu när jag bytt till kort så står det att betalningen för Juli kommer att dras den 3 Juli. Står inget om Juni eftersom det är en faktura som skickats någonstans och det är den jag inte hittar. Står endast det jag skrev tidigare, att Betalningsdagen var den första juni.

Men får vänta tills på måndag om ingen här har haft liknande problem med att hitta fakturan som ska ha gått ut. Har trottsallt 14 dagar på mig att hitta den!

Jag ändrade från kontokort betalning till klarna faktura 2 juni. Det står att betalning pågår men jag har inte fått något faktura från Klarna. Har pratat med Klarna de har inte fått något besked från Vimla än.

Svara