Mobilabonnemang spärrat trots betalning - hjälp!

  • 9 November 2019
  • 9 svar
  • 6 visningar

Hej!


Jag hade missat att betala oktobers faktura och fick imorse mitt abonnemang spärrat. Betalade fakturan tidigare idag men abonnemanget är fortfarande spärrat. Är väldigt stressad över det här. Kan någon möjligtvis hjälpa mig ??


Mvh Isabella


9 svar

@Isabella-Kron

Det kan dessvärre inte hända något förrän efter helgen. Telenor/Vimla har ju stängt nu. På mändag kan du försöka igen. Då är det bäst med chatten med kundtjänst. Dessvärre har Vimla mycket effektiv gömt länken till chatten, och jag minns aldrig var, men det vet jag att flera andra här känner till- De hjälper säkert.

Nu hittade jag det:

https://www.vimla.se/kontakt/

men ingen möjlighet idag.

Åhhh typiskt.. tack så mycket för din hjälp iaf!

@Isabella-Kron

Råkade ut för exakt samma med skilnaden att abonemanget spärrades efter att jag betalat. Vansinnogt att de kan spärra abonnemanget på en söndag om det inte går att kontakta dem. Ska byta abonnemang nu.

@Isabella-Kron

Samma sak här... Betalt för flera dagar sen (dessutom dubbelt...) men swish-betalningar verkar inte kunna kopplat automatiskt till fakturan eller hur är det nu. I alla fall är abonnemanget spännat i flera dagar nu trots betalning (ärende #711495)
Hoppas på att detta fixas SNART!!

Användarnivå 6
Emblem +54

@Isabella-Kron @Kristian-Heinonen

Det verkar som att spärrarna tar lite extra tid på sig att släppa av någon anledning. Jag har lyft era nummer vidare till tekniker som manuellt ska tvinga igång abonnemangen. Starta om telefonen om 30 minuter så ska det hoppa igång, gör det inte det vill jag att ni kommer in i chatten på vimla.se/kontakt (öppet vardagar 9-16).

@Christina-Pettersson156 Jag ser att du redan varit i chatten och hunnit få hjälpa så abonnemanget ska vara igång :)

Mvh Emil

@Emil_Vimla


Hej, tack för svar. Jag testade att starta om mobilen men det funkar fortfarande inte.

Samma här. Försök hitta chatten men jag tror den inte existerar. Vimla har blivit oseriöst

Johnny

@Johnny-Ahlin sa:

Samma här. Försök hitta chatten men jag tror den inte existerar. Vimla har blivit oseriöst
Johnny

Chatten finns på https://vimla.se/kontakt/ och på https://mitt.vimla.se/ vardagar 09-16. Vänta några sekunder så ska det dyka upp en grön chattbubbla i nedre högra hörnet.

Svara