Felaktig faktura

  • 5 August 2018
  • 5 svar
  • 8 visningar

Hur kan det komma sig att 55+ läggs på fakturan istället för dras av.?


5 svar

@Tage-Eklund

Summan blir rätt om du räknar på det.
Däremot är det inte en konsekvent användning av - och + i sammanställningen. Både tipsrabatter och betaltjänster är markerade med - tecken trots att det ena ska betalas medan det andra är pengar tillgodo. Likaså månadsavgiften och "studentrabatten" har inte - tecken men det ena ska betalas och det andra är ett avdrag.

Jag har påpekat detta för Vimla i ett tidigare inlägg men det har inte tagit skruv tyvärr. Man borde ha en konsekvent visning så att sånt som ska betalas inte har - tecken och sådant som innebär tillgodo eller rabatter har - tecken.

Jag ska pröjsa 100 kr - 10 kr i 55+ borde bli 90 kr istället blir det 109,60??

@Tage-Eklund

@Tage-Eklund sa:

Jag ska pröjsa 100 kr - 10 kr i 55+ borde bli 90 kr istället blir det 109,60??
@Tage-Eklund

Ja, det borde det bli. Men det kan finnas anledningar till att du fått ett annat belopp.

Har du gjort någon ändring av abonnemanget under månaden? Uppgraderingar verkställs omedelbart och det blir en kostnad för resten av månaden.

En annan anledning skulle kunna vara om du använt någon betaltjänst. Det kan du kolla om du går in på Mitt Vimla, väljer Förbrukning och där aktiverar "Visa utlandstrafik" och "Visa betaltjänster". Du bör då kunna se om det är något som kostat extra.

Om du ändå inte kan förstå varför beloppet är som det är återstår bara att kontakta Vimlas support. De kan säkert reda ut varför du fått ett visst belopp och rätta till det om något mot förmodan skulle ha blivit fel. Det snabbaste sättet att få hjälp är att kontakta Vimla på chatten.

Jag hoppas att du får ordning på det!

@Tage-Eklund

Hej Tage!

När jag kikar på ditt abonnemang kan jag se att det blivit lite knasigt där. Mina tekniker håller på att undersöka vad som hänt och kostnaden är borta :)

👍@Isabelle_vimla

Svara