Varför Vilma 2.0 Sim

  • 21 February 2020
  • 1 svar
  • 4 visningar

Varför Vilma Jag har varit helt nöjd med Vilma framtill bytet till 2.0 sim.Varför bytta till ett sim kort som inte är färdigutvecklat,efter bytet var jag tvungen att manuellt trycka in en massa skit för att kunna surfa d.v.s använda internet skicka mms m.m.Tillbaka till 1900 talet ?.Väldigt frustrerande när man kommer hem helt slut efter en dag på jobbet att man ska behöva lägga tid på sådan skit uselt.


1 svar

Användarnivå 7

Hej @Rolf-Bengtsson,

Jag ber om ursäkt att du upplevde problem med flytten till 2.0. Anledning varför vissa användare behövde skriva om APN-inställningar är eftersom 2.0 är ett helt nytt ramverk som är byggt på ett helt annat sätt från 1.0 och liknande ramverken som används av andra operatör. De flesta mobiler klarar att ändra APN-profiler själva dock att många mobiltillverkare gjorde uppdateringar på deras mjukvaror kan ha också spelad roll. Vi har en pågående undersökning för att hitta varför det har hänt.

Förutom krånglet kring flytten till 2.0 har du upplevd en sämre användarupplevelse på 2.0? Du borde kunna ringa, skicka SMS och surfa som förr dock på 2.0 kommer vi kunna utveckla flera nya tjänster såsom FIlter-appen som vi tycker kommer att komplettera användarupplevelsen.

Svara