Hej från mej, Vimlas ny Community Manager!

  • 4 November 2019
  • 8 svar
  • 15 visningar

Användarnivå 7

Hej! Felix heter jag, och vill bara skriva några ord för att presentera mig som Vimlas ny Community Manager! Lite kort om mig: jag växte upp i London men har både norskt och kroatiskt ursprung och flyttade till Stockholm i 2014 och känner mig verkligen hemma här. Förutom svenska talar fyra språk flytande: engelska, norska, danska och serbokroatiska. Bland annat gillar 90-tals hardcore punk, denim (som är obestridligt världens bästa tyg), och att simma utomhus i sveriges sköna sjöar och vikar.


Jag är ny i min roll här hos Vimla men kommer med flera års erfarenhet från både spel- och tech-branscher här i Sverige och utomlands.


I min roll kommer jag att se till att ni, våra användare, får dina åsikter och förslag hörde om vad vi gör bra, vad vi kan gör så att ni får en skönare och smidigare Vimla upplevelse. Ett av mina första projekt är att rusta upp forumet så det blir lättare att navigera så ni kan förvänta er fina visuella ändringar m.m.


Själv tycker jag att det är en stor fördel för oss alla att vi har så många kunniga här på forumet och jag kommer att jobba hårt för att främja de som hjälper andra och se till att bra hjälp blir bra belönad.


Jag håller er uppdaterad på mina projekt, men för nu let’s be friends, så säg hej!

8 svar

Användarnivå 5
Emblem +4

@Vimla_Felix varmt välkommen! :)

@Vimla_Felix

Hej Felix, du är varmt välkommen! Forumet är verkligen i behov av lite kärlek så jag ser med förväntan fram emot vad du kommer att göra med det. Hoppas det blir bra och lycka till på ditt nya jobb!


Användarnivå 7

Hej @Sven,


Tack för fina ord och jag hoppas att tillsammans med alla här, kan vi gör forumet till något mycket bättre!


Mvh,

Användarnivå 6
Emblem +5

@Vimla_Felix välkommen till forumet och Vimla 🙂 Superkul att det satsas på forumet ännu mer!

Välkommen och lycka till med dina nya uppgifter.

Kan du påverka så att någon på Vimla verkligen bryr sig om vad som skrivs här?

Användarnivå 6
Emblem +50

Välkommen Felix, hoppet lever för Vimla forumet alltså. Men jag tror huvudproblemet ligger ändå hos Vimla systemet. Så länge vi har strul med Vimla 2.0 och faktura strul där vissa inte får faktura eller kortdragningen misslyckas så hjälper det inte långa loppet med forumet. Irritation ökar och folk lämnar Vimla. Varje månad i början uppdateras inte ordentligt som surfen, tipsningen, månadsavgiften och basic grejen där sim-kort inte kommer fram till nybliven kunden eller sim-kortet ej aktiverat mm, och det skapa onödig oro och förvirring. Det är ovan nämnda saker som behövs prioriteras. Men under tiden så är vi glada att ni finns!

Användarnivå 4

@Vimla_Felix

Fredag =Roadmap

Användarnivå 7

Hej @Andyman,

Jag har börjat att svara på hur roadmappen ser ut här: https://forumet.vimla.se/topic/5393/tidsplan-i-bloggen-ang%C3%A5ende-status/10


Svara