Fråga

Studentrabatt

  • 12 September 2020
  • 3 svar
  • 117 visningar

Hej! Jag har precis bytt till vimla, min nummerflytt sker 30 september. Jag kom för en vecka sen in på högskolan och är numera student. När jag skaffade vimla fick jag 10kr i kompisrabatt då en tipsade mig. Nu undrar jag om jag kan ändra till studenterbjudandet via mecenat så jag får 25gb men fortfarande har kvar kompisrabatten på 10kr eller om den försvinner om jag tar studenterbjudandet?


Detta ämne är stängt för kommentarer

3 svar

Användarnivå 6
Emblem +54

Hej @LinnS,

Det går tyvärr inte att kombinera tipsrabatten med ett specialerbjudande från Mecenat. Däremot kan du som student fortfarande få abonnemanget med 25 GB men inte med samma startkampanj som du erbjöds via Mecenat.

Hej, jag har en liknande fråga angående Mecenat

Jag som förälder står idag det nummer (Vimla) som min son, 17 år, använder. Nu undrar vi om numret kan flyttas till honom och i samma veva utnyttja ett av hans studenterbjudandena från Mecenat, hur gör jag i så fall?

Mvh Peter

Användarnivå 6
Emblem +54

Hejsan @Peter Bergman,

Ett abonnemang måste stå på en person som är över 18 - Används abonnemanget av sonen kan ni ändå få “under 18” rabatten om ni hör av er till hej@vimla.se med hans telefonnummer samt personnummer.

Är det ett specialerbjudande från Mecenat han fått gäller det endast vid nybeställning och det är i så fall något han behöver beställa när han fyllt 18.