Varning för Games Unlimited

  • 13 December 2021
  • 1 svar
  • 115 visningar

Hej!

Jag vill varna för att råka ingå avtal med ett företag som kallar sig Games Unlimited.

I lördags när jag var för att hämta ut ett paket, som skulle ha kommit till PostNords paketutlämningsboxar på ICA Maxi, var jag tvungen att ladda ner Postnordappen för att kunna komma åt paketet jag skulle hämta. Jag använde mig av QR-koden som stod på Paketboxarna för att ladda ner appen.

På något sätt lyckades jag då istället godkänna en prenumeration på Games Unlimited utan att fatta att det var det jag gjorde. Det kom en kod som jag trodde var för att bekräfta Postnord-appen, så jag läste av och knappade in koden utan att öppna själva meddelandet, som koden kom med (dumt, ja jag vet. Man ska inte vara för stressad när man ska hämta ut paket...).

Jag fick sedan ett nytt meddelande med en bekräftelse på att jag ingått avtal med Games Unlimited för en prenumeration som skulle kosta 50:-/vecka i 40 veckor. Först då insåg jag vad jag gjort. Till en början vågade jag inte riktigt skicka “STOP”-meddelande till numret som angavs (72665) för jag tänkte att det skulle kunna generera ännu mer avgifter. Efter lite googling kom jag fram till att jag ändå vågade göra det. Nu hoppas jag att denna prenumeration är avslutad och jag inte kommer att bli debiterad för detta. 


1 svar

Användarnivå 4
Emblem +52

Hejsan @Spotify!
Superbra att du har försökt att stänga av prenumerationen. Rekommenderar att du går in och stänger av premiumtjänster på mitt.vimla.se så stoppar du alla typer av köp via ditt mobilabonnemang.

Därefter ska du precis om @Spotify har skrivit kontakta etiskaradet.se för att få hjälp att bestrida eventuella kostnader som har tillkommit på din faktura. Godkänner företaget bestridan kommer de att skicka tillbaka pengarna. 

Lycka till!

Svara