News

Tack för mig, bästa Vimlare!

  • 29 April 2021
  • 0 svar
  • 207 visningar

Användarnivå 7

Hej allihopa!

För knappt ett och ett halvt år sedan började jag det spännande äventyr som att var Community Manager hos Vimla är. Under min tid har jag hjälpt utveckla en redan ljuvligt forum till en hel annan nivå, och jag känner mig oerhört stolt över det vi tillsammans har lyckats bygga.

cJYLT9En-cAgnWR5uiSvMc3rcPQNGUzDaUKEm6AalATk9oW41bb1mCkNhsAWdH9dVemZ6vpsUELHKjXS7N9au7kncvGuro3iYqIsm_5d1LjTsiv8AMdk8CJ9lOBdCYpY62oe2fx1

Under min tid som förvaltare av Vimlas forum har jag också lärt känna många härliga kollegor och användare likaså och det är främst er jag kommer att ha ta många härliga minnen av vidare på min resa då jag överlämnar mina ansvar som Community Manager över till det härliga gänget som har redan hjälpt mig driva forumet. 

 

Av personliga skäl har jag och familjen bestämt oss för flytta utomlands och därför ska jag inte fortsätta som Vimlas Community Manager. 

 

Självklart kommer jag dock behålla mitt Vimla-abonnemang (hur ska jag annars surfa när jag är på besök i Sverige?) så ni kanske kommer se mig ändå posta ibland på forumet, dock som denna gång som användare. 😀

 

Såklart skulle jag aldrig lämna skeppet utan styre och ni kommer fortsatt få prima hjälp av hela Supportteamet. Och ni kommer naturligtvis alla vara de första att höra när min efterträdare har utsetts. 

jGLJF1UwLDwFpPRHh4zUmGokFxymCaprVCGdE9CcMjz0aVornXe-fD76SfmSFr3CFLvSdBmeMxdTuszlifEV4DVOH8R_KPOnEUNP5pXYVaITqNQmhZYPjGHVh5hngqTYi7F7dqsA

Fram till dess dock, vill jag bara säga tack till alla er för att ha varit med på min resa, och jag kommer framöver följa Vimlas utveckling med stort intresse. För nu, säger jag tack för mig!


Svar

Var först med att svara!

Svara