Fria samtal?

  • 20 maj 2015
  • 4 svar
  • 9 visningar

Har Ni funderat på att införa fria samtal mellan medlemmar?


4 svar

Användarnivå 6
Emblem +6

Har ett svagt minne att jag läst något förslag om detta, men hittar inte den diskussionen. Finns några andra diskussioner om förslag på favoritnummer. https://forumet.vimla.se/t5/Idéer/quot-Tre-favoritnummer-quot/idi-p/960

 

Personligen ställer jag mig tveksam, ska allt vara gratis? 😉 Man betalar ju för sitt abonnemang och har då antingen fria samtal eller 60 samtal per månad. Vet man att man ringer många samtal kanske man bör välja fria samtal, då är ju problemet ur världen, extrakostnaden för fria samtal kan man tjäna in med hjälp av tipsfunktionen.

Jag ställer mig också tveksam till fria samtal mellan Vimla-medlemmar. Jag tycker att den kostnaden som det skulle innebära för Vimla att implementera och sköta detta kan läggas på andra tjänster/funktioner som efterfrågats på forumet.

Användarnivå 4
Emblem +1

Skulle vara intressant om Vimla erbjöd någon form av familjeabonnemang, men inte annars.

Vimla har ju fria samtal, men för en femtilapp i tillägg visserligen. Själv ser jag inte något behov av ytterliggare abonnemangsändringar på ett bra tag. För mig är det betydligt viktigare att Vimla har möjlighet att fortsätta med sin höga nivå på både abonnemang o support.

Svara