student abonemang

  • 16 November 2020
  • 15 svar
  • 106 visningar

Jag har beställt och använt bara 2 veckor. Innan har jag hallon abonemang men det kostar ju mer än vimla, det är därför flytta jag operatör till vimla att spara lite pengar. 
Men jag har kollat att det kosta 100kr per denna månad , och undrar varför är det? I början valt jag 6gb för 10kr i första 3 månader.

kan ni hjälpa att kolla?


Detta ämne är stängt för kommentarer

15 svar

Hoppas får svar

Användarnivå 6
Emblem +50

@Sandy Nguyen 

Har du dubbelt kollat på din orderbekräftelse vad du har beställt?

Detta email med bekräftelse var borta så det vet jag inte exakt men jag kom ihåg att jag har valt att betala minst belopp, det är 10kr för 3gb

Men det står nu på mitt vimla att jag måste betala 100kr denna månad

Det blir lite konstigt

Användarnivå 6
Emblem +50

Första månaden är gratis (November) men bra att supporten kan bekräfta vad du har beställt för abonnemang men Vimla supporten är så grymma att dom kommer att fixa åt dig ändå. Du kan vara lugn.

Menar du att behöver inte betala denna månad( november?

Användarnivå 6
Emblem +50

Precis denna månad bjuder Vimla på avgiften. Dvs resten av November (gratis) , december kampanjpris,  januari kampanjpris, februari kampanjpris, mars original pris.

 

Så hur mycket jag ska betala i december,januari, februari kampanjpris?

Och kan jag ändra abonemang vad som jag vill

eller måste beställa en ny sim kortet?

Användarnivå 6
Emblem +50

Gå in till Chatten så hjälper dom dig direkt.

Användarnivå 7

Hej @Sandy Nguyen,

Jag har kikat på ditt abonnemang och ser att du beställde i slutet av oktober, dvs. innan vår Black Friday-kampanj var aktuell, och då fick du 2 månader på 75% rabatt som välkomsterbjudande. Ditt abonnemang blev aktivt nu i början av november och därför har du fått din första faktura redan i november - på 25kr (75% rabatt på 90kr). 

Eftersom du beställde ditt abonnemang strax innan vår kampanj blev aktuell har jag ändrat välkomsterbjudandet du fick så att du får också ta del av Black Friday-kampanjen.:slight_smile:

Om jag vill ändra min abonemang till 100gb , det ska kosta 35kr??

Om det stämmer som jag såg på websidan, kan du hjälpa mig ändra abonemang @Felix_Vimla 

Användarnivå 7

Hej @Sandy Nguyen,

För att kunna göra sånna ändringar som uppgradering skulle jag först behöva verifiera dig som ägaren på abonnemanget. Då vill jag att du chattar med oss så kan vi verifiera dig med Mobilt Bank-ID och hjälpa dig i realtid. :slight_smile: