✅ Besvarat

Sparad surfmängd borta?

  • 15 January 2022
  • 1 svar
  • 83 visningar

Enligt app hade jag en rejäl mängd surf som jag inte nyttjat från 6gb surf per månad. Nu via sms får man veta att surfmängden helt plötsligt tagit slut, vilket är en första gång det någonsin har inträffat mig.

 

Hur vet jag ifall jag ens använt den sparade surfen? Enligt en familjemedlem har den sparade surfmängden en tid på att finnas, innan det försvinner. Är det verkligen sant..? Är inte så värst glad av att allt bara försvinner, då jag i majoritet av gångerna alltid haft wi-fi tillgodo.

icon

Bästa svar av Emma_Vimla 17 January 2022, 09:04

Visa original

1 svar

Användarnivå 4
Emblem +52

Hejsan @Mats Oskar Johannesson !

All typ av sparad data har ett utgångsdatum hos oss. Sedan finns det olika typer av data som har olika utgångsdatum. När du har tecknat ett abonnemang med en kampanj till exempel om extra 30 GB som vi har just nu är dessa bara giltiga i 4 månader, eller om annat är specificerat. Efter fyra månader så har de gått ut och går inte längre att använda även om du inte har använt upp dem. Det sparas häller ingen surf för abonnemanget 100 GB abonnemanget. Du kan alltså ha använt 3 GB under månaden men de resterande 97 GB kommer inte att sparas. 

All annan typ av data, data som du köper till eller sparar via GB:en mellan 3 GB - 50 GB sparas i 12 månader. 

Har du förlorat data som du fortfarande ska ha behöver du kontakta vår support så hjälper vi dig vidare. 
Du hittar supporten här:
Mail: hej@vimla.se
Chatt: vimla.se/chatt (vardagar mellan 9-16).

Svara