Fråga

Spara surf vid byte till billigare abbonnemang

  • 14 januari 2021
  • 2 svar
  • 36 visningar

Jag byter från 50 GB till 3 GB och undrar om oanvänd surf kan sparas och användas efter bytet. Hittar inte svaret i forumet 🤗


2 svar

Användarnivå 6
Emblem +55

Hej @Ylva Gustavsson,

Om du har sparad surf på ditt abonnemang sparas det på 12 månader, även om du nedgraderar från ett storre till ett mindre abonnemang. Det enda undantag är om man nedgraderar från vårt största abonnemang - 100 GB - där man sparar aldrig data. Detta eftersom maxgränsen man kan spara på data är 100 GB och när surfpotten är full går det inte att fylla mer. 

 

Tack då vet jag!

Svara