I väntan på Vimlas E-sim

  • 24 August 2021
  • 5 svar
  • 245 visningar

Användarnivå 1

Hej!

Om jag ställer mitt abonnemang hos Er vilande tills Ni erbjuder E-sim, kan jag då tills vidare använda mitt nuvarande mobilnummer på ett abonnemang hos en leverantör som erbjuder E-sim?

Vill inte gärna förlora all sparad data och bonusar efter att värvat hela familjen till Vimla, som för övrigt är toppen. (Både familjen och Vimla alltså)


5 svar

Användarnivå 1

Kul att det går att ställa frågor 👍

Synd att det inte blir något svar 😢

Användarnivå 4
Emblem +25

@BosseN,

Toppenbra fråga! Får be om ursäkt för att det har dröjt lite grann med svaret.

För att du ska kunna använda ditt nummer hos en annan operatör så behöver du beställa en nummerflytt hos den andra operatören. I samband med att ditt nummer flyttas ut från oss så avslutas ditt abonnemang automatiskt, då det tyvärr inte är möjligt för oss att ha kvar abonnemanget utan att det finns ett telefonnummer på det. Det är heller inte tekniskt möjligt att ha ett och samma telefonnummer hos två olika operatörer.

Så, sorry to say it - men det går alltså inte att käka kakan och samtidigt behålla den i just detta fall. :cookie:

Håller även med dig @Spotify, det stämmer att vårt forum och community inte har fått all den kärlek som det behöver och som vi vill ge det. Vi har dock planer på att ändra detta - och jag själv är det senaste tillskottet i forumfamiljen (halloj! :hand_splayed:) , så jag kommer tillsammans med mina grymma kollegor att bidra till ökad närvaro och schysst stämning här framöver.

Användarnivå 1

Hej och välkommen Amanda!

Ser fram emot ett svar angående e-sim hos Vimla, efter Ert tidigare svar (för 3 år sedan) att det är på G, så är kanske en uppdatering i ärendet att önska?

Har kollat runt lite och flera (de flesta?) leverantörer, även Ert "moderbolag", erbjuder idag tjänsten.

Jag efterfrågar då främst e-sim till min klocka men även till framtida telefon.

Mvh

BosseN

Användarnivå 4
Emblem +25

Hej igen @BosseN,

Tack för välkomnandet! Jag förstår din längtan till 100% (vi sitter alla i samma båt! :motorboat:), med det sagt så har jag tyvärr ingen uppdatering i skrivande stund - men jag ska se över ifall vi kan starta en stor tråd specifikt för uppdateringar gällande efterfrågade tjänster, såsom t.ex. eSim, så att det tills dess att det lanseras är enkelt att hitta senaste nytt. 

Användarnivå 4
Emblem +1

@Amanda_Vimla Kan ni åtminstone säga ifall ni kommer släppa e-sim för både mobiltelefoner och klockor samtidigt eller är det mobiltelefoner först och sen klockor, alternativt tvärtom? Om ni prioriterar mellan de två så hoppas jag att ni prioriterar klockor!

Svara