Flera abonnemang

  • 24 januari 2017
  • 3 svar
  • 2 visningar

Hur gör man om man vill ha flera olika abonnemang, måste man lägga de på olika e-post adresser? Kan man ändå registrerar de på samma personnummer?


3 svar

Emblem +3

@Anna-Linda-Irene-Eliasson-Romberg välkommen till forumet!

Japp, du måste ha olika e-postadresser för de olika abonnemangen.

Det är inga problem att ha flera abonnemang på samma personnummer heller.

Vill du enkelt hålla koll på alla abonnemang på ett och samma ställe sedan så kan du använda sidan https://saldo.me sedan. Du loggar då in med dina vanliga uppgifter och trycker på lägg till användare och fyller då i uppgifterna för de användare du vill "länka ihop". Därefter ser du förbrukning och vad nästa betalning är uppe i på ett och samma ställe för alla abonnemang.

Det vore toppen om ni kunde fixa så att man kan knyta fler abonnemang till en e-post, jag har 4 abonnemang till hos annan operatör som jag vill föra över till er men det händer inte om jag måste ha dem knutna till 4 olika mailadresser.

Emblem +3

@Magnus-Häggtun du kan lägga till + och punkter i din mailadress framför @gmail.com ifall du har just en gmail är ett tips. Har du Outlook/MSN så har de någon form av alias med.

Detta är ju ingen klockren lösning egentligen, men en fix som fungerar relativt bra. Kombinerar du med https://saldo.me så kan du även lägga till alla användare under en inloggning och då se förbrukning och "nästa betalning" för samtliga abonnemang på ett ställe.

Läs mer här (under Use Gmail aliases): https://support.google.com/mail/answer/22370?hl=en

Svara