E-sim + tvillingkort

  • 1 januari 2019
  • 11 svar
  • 15 visningar

Hej,

Jag har sökt på forumet angående tvillingkort och E-sim utan att egentligen fått något bra svar. Hittade en tråd där det för 1 år sedan stod att Vimla kommer stödja E-kort, men att efterfrågan inte är så stor ännu.


Min situation är såhär:

Jag har 1st arbetstelefon som jag använder flitigt inom jobbet. Men jag har även en privat mobil, så att jag har möjligheten att lägga ifrån arbetet när jag väl är ledig.


Jag tycker vimla är prisvärt och har bra täckning. Men nu när jag har en iWatch med stöd för E-kort så vill jag gärna använda den funktionen. Och det skulle även vara roligt att ha möjligheten att sätta ett tvillingkort i iPaden.


Kan man få lite klarare besked på om det kommer finnas E-sim och tvillingkort inom 6 månader eller inte?


11 svar

Användarnivå 7

Jag tror inte att du kommer att få något klarare besked från Vimla. Den typen av besked har efterfrågats i flera år utan resultat.

Att det skulle finnas inom 6 månader håller jag för otroligt.

@Simon-Wilhelmsson sa:

Kan man få lite klarare besked på om det kommer finnas E-sim och tvillingkort inom 6 månader eller inte?

Emblem +1

Vi har tidigare meddelat att vi arbetar med e-sim och kommer lansera det under året.


Gällande tvillingkort så är det något som vi för tillfället inte arbetar med alls.

Användarnivå 7

Det är bara att konstatera att Vimla som själva påstår sig ligga i framkant i verkligheten är helt distanserade av konkurrenterna.

Tele2 lanserar e-sim utan kostnad nu i januari.

Hej! Saknar extra surf-sim till plattan.
Till Vimla- Jag har många vänner som skulle gå över till Vimla om surf-sim funnits
Hur långt har Vimla kommit??
Tidsplan?
Emblem +6

Hej @Nils-Rune-Andersson


Vi erbjuder ännu inga extra surf sim kort. De ligger på vår lista på sådant som är efterfrågat och som vi vill utveckla. Dock går migreringen till Vimla 2.0 samt byte av betalpartner före. När det blir dags för extra tjänster så som denna så kommer vi ut med info.

Varför ska det ta så lång tid att introducera Tvillingkort?

Jag var en av testarna och det var inget problem.

Jag har en separat 4G-router med externa antenner som förbättrar täckningen.

Vad är problemet

@Hans-Peter-Lindblad

Det stämmer att vi testade det, men märkte sedan att vi inte var helt klara för lansering då det krävde mer utveckling än tänkt. Så just nu är projektet med extrasim på is, men som @Ida_Vimla säger så hoppas vi kunna återuppta det i framtiden.


Alex

Ställer mig också i kön och efterfrågar det här. Skulle vara perfekt med ett extra surfkort till iPaden exempelvis. Får hoppas efterfrågan blir tillräckligt hög så detta kommer prioriteras framöver.

Emblem +6

Hej @Patrik-Rosendahl

Förfrågan är hög och vi kommer i framtiden efter migreringen, bytet från klarna och utveckling av Volte börja kika på hur utvecklingen för extra surf sim kort kan ske. När det blir dags kommer klart mer info då detta är något som efterfrågats länge både av er användare och oss 🙂

Hoppas verkligen det blir prio ett och att det kommer att finnas tillgängligt snart. Annars kommer det att försvinna medlemmar till andra operatörer tror jag

/ov

Något nytt om detta?

Svara