Aktivera "samtal väntar"?

  • 29 January 2017
  • 11 svar
  • 80 visningar

Stödjer Vimla samtal-väntar funktionen? Jag vill att det under ett pågående samtal ska pipa i min lur om en annan person ringer mig, så att jag kan veta att det ringer, samt byta till det samtalet.


Hur/var kan en läsa mer om detta och aktivera det?


11 svar

Användarnivå 6
Emblem +6

@Stefan-Burneski Samtal väntar aktiverar du i din telefon. Beroende på telefon sker det på olika sätt, på iphone aktiverar man samtal väntar under Telefon i Inställningar

Jag har samma problem, står att telefonen inte kan aktivera det.

Var inga problem innan Vimla

Användarnivå 6
Emblem +6

@Alexandra-Engborg Det är inte samma problem, Stefan undrade om Vimla har samtal väntar.

Som jag förstår dig kan du inte aktivera funktionen? Jag testade nyligen på min telefon och kunde aktivera samtal väntar. Vad har du för telefon, jag brukar alltid prova och starta om telefonen först om något inte fungerar, om du inte gjort det skulle jag börja där och om problemen fortsätter kontakta supporten på måndag.

Användarnivå 6
Emblem +6

@Sandy-Kasselia Samtal väntar aktiverar man i telefonen

Användarnivå 6
Emblem +1

Inställningen ska finnas i mobilen. Jag har inte en Huawei, men det brukar finnas på ungefär samma ställe i de flesta mobiler. På min mobil finns det i telefonappen, inställningar och sedan flick jag gå ett steg till (fler eller avancerat brukar det stå). Där kan jag klicka i "samtal väntar".

Användarnivå 6
Emblem +1

Hittade detta (som är ungefär det jag beskrev också, men specifikt för P9)

http://devicehelp.optus.com.au/web/huawei-p9-andro...

Jag får inget pip i luren

@Stefan-Burneski

Användarnivå 5
Emblem +20

Hej @Karolina-Elisabeth-Nilsson

Jag förstår inte riktigt vad du menar med ett "pip i luren" gällande samtal väntar. Kan du förklara mer vad som inte fungerar efter du aktiverat tjänsten via din mobil så hjälper jag dig gärna!

Mvh

Hur svårt kan det vara.

En gammal man "förstår" hör en ton under pågående samtal om någon ringer = (samtal väntar)

Men är väl inte aktivt med Vimla 2 eller hur.

@Ida_Vimla

Användarnivå 5
Emblem +20

Hej @Bengt-Olof-Arvidsson

Tack för förklaringen. Det var lite detta jag ville få fram av @Karolina-Elisabeth-Nilsson! Toppen att du steppa upp och gav svar 🙂 Jag tänkte nog inte helt rätt när jag svara, hade vidarekopplar samtal i huvudet istället, vilket absolut inte är samma ska.

Samtal väntar aktiverar du enbart i din mobil då funktionen är på från vårt håll med 2.0.

Mvh
Jag kan inte heller aktivera “samtal väntar”-funktionen med Vimla på min iPhone (modern och uppdaterad). Nu har det gått mer än ett helt år sedan senaste kommentaren ovan.

iPhone säger tydligt att funktionen inte går att aktivera hos er. Vad är problemet, och hur åtgärdas det? Jag kan väl knappast vara  den enda Vimla-kunden med en iPhone. Dessutom har jag en stark känsla av att detta inte alls har med märket på mobiltelefonen att göra, utan att detta problem ligger på Vimlas sida. Rätta mig om jag har fel.

Svara